Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Ahad, 10 Julai 2011

Top 3 : Terima Kasih Selalu Tinggalkan Komen.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ini Sharifdez nak review beberapa blog teman yang rajin tinggalkan komen di blog ni.  Terima kasih kerana selalu singgah dan tinggalkan komen.

Entri ini khas sempena genap 2 bulan usia blog ni.  La, 2 bulan dah.  Rasa sekejab ja masa berlalu sekarang ni.

Senarai di bawah ini diambil melalui “Top Commentator” di sebelah kanan blog ni sehingga hari ini (10 Julai 2011).  Sharifdez hanya memilih 3 teman sahaja.  Harap jangan ada yang terasa hati pula ya.  Mereka ialah :-













Lepas ni Sharifdez akan selalu tinggalkan komen di blog anda pula.  Terima kasih semua.

Nota : Kesibukan melanda, selepas ni mungkin dah jarang online.
.

13 ulasan:

  1. wowwwwwww.........bagusnya merekaaaa!

    BalasPadam
  2. TQ sharifdez.. entry yg rngkas dan blog xbrat yg mmbuatkan slalu singgh blog ni

    BalasPadam
  3. ehhh...saya ka yg pertama tue.....

    cm na leh senarai nie...heheheheh....

    gud luck ya....

    BalasPadam
  4. haha tag sally agi erkk..maceh..no ^6^ huhuu thanks sharifdez

    BalasPadam
  5. waa.....no 10 tu... ^____________^

    BalasPadam
  6. wahh..top 3..fuhhh...hehe..thanks sharifdez..=)

    BalasPadam
  7. @i'm ezza haniza Ya, mereka semua terbaik, Ezza juga terbaik.

    BalasPadam
  8. wah rajin nye en.sharifdez buat entry mghargai rakan2 blogger..nak rajen2 singgah sini jugak la..hihi

    BalasPadam
  9. huhu...

    no 4..

    maseh mampu trsenyum..:)

    sronok men terjah2 blog nih..:)

    really appreciate....

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.