Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Ahad, 19 Jun 2011

Suka Blogwalking? Jom Terjah Blog Mereka…


Assalamualaikum Blogger 1 Malaysia.

Bosan tak tengok tajuk kat atas tu?  Hehehe, asal jejak blog sharsifdez ja ajak terjah blog. Jejak ja kat sini, ajak selongkar blog.  Dah tak ada entri lain kot nak buat.  Tak dinafikan, Sharifdez memang tak ada idea nak mengarang atau menghasilkan entri yang sekurang-kurangnya memberi sedikit pengetahuan kepada pembaca blog ini.

Impian nak dapatkan 10 ribu senarai blog, tapi kalau entri kosong ja, sapa yang nak follow.  Betul tak?  Macam mana lah nak hasilkan 4, 5 entri sehari macam abg Ben tu.  Huhuhu…  Macam mana ya nak hasilkan entri yang berkualiti?  Sekurang-kurangnya, pembaca tinggalkan blog ni dengan sedikit ilmu.  Tak lah sia-sia datang terjah blog ni.

Oklah, jika anda suka blogwalking, jom terjah mereka ni semua.  Kalau suka blog mereka, boleh follow.  Jom TERJAH. ( Asyik terjah, asyik selongkar ja kerjanya. Nanti marah pula Nas Ahmad dan Awal “ Fuhhh “ tu. Hehehe ).

Tekan “ Ctrl + klik “ untuk buka new window..
Lagi senarai blog, klik sini.

Blog anda tersenarai tak kat atas tu?  Kalau ada, harap sudi bantu Sharifdez.  Macam mana, boleh tak?

Buat satu entri bertajuk “ Jom Terjah Blogger Terbaik Bersama Sharifdez “


Letak gambar di atas dan linkkan ke entri ni.  Nyatakan no anda dalam senarai di atas jika perlu.  Itu sahaja.  Kalau rajin buat la sedikit ulasan pasal blog ni ya.  Terima kasih follow blog sharifdez.

13 ulasan:

  1. salam,..best jg ada link BW kt sini...walaopn PCL bercuti dr bloging...hhaha..cuti buat n3 sebenarnya.... Salam singgah..sempena hari bapa...PCL hepi sgt ni!

    BalasPadam
  2. http://adramycien.blogspot.com/2011/06/jom-terjah-blogger-terbaik-bersama.html

    BalasPadam
  3. tengkiu kamoo..

    serang...!!!

    =D

    BalasPadam
  4. thanks awak!
    happy sunday and HFD
    :)

    BalasPadam
  5. huhu.. no 15 tu.. tq bro...:)

    BalasPadam
  6. no 17.. thanx..

    http://sueperbs.blogspot.com/2011/06/jom-terjah-blogger-terbaik-bersama.html

    BalasPadam
  7. rmai nyer blogger..esok la sambung follow blog dorang..:-)

    BalasPadam
  8. Wah, blog sy pun masuk senarai laa..hehe
    terima kasih en sharifdez..
    jasamu ku kenang jua..:)

    BalasPadam
  9. thanx bro..List No.1.

    http://blogcomotmomot.blogspot.com/2011/06/jom-terjah-blogger-terbaik-bersama.html

    BalasPadam
  10. eh, ada blog diana la. hihi! thank you :)

    BalasPadam
  11. no 12 thank sharifdez hihihi
    selamat blogwalking

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.