Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Isnin, 20 Jun 2011

Sebulan Bersama Nuffnang : Dah Dapat…

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.

Nuffnang, Buffered Earnings ( BE ) dan Glitterati.  Tengok ja tajuk entri kali ni, mesti ramai yang dah dapat agak apa yang Sharifdez nak ceritakan di sini.  Kan kan kan..

Sebulan yang lalu, Sharifdez baru aktif dengan Nuffnang.  Tak sangka blog yang baru berusia tak sampai 2 bulan ini dah menghasilkan sedikit pendapatan. Alhamdulillah dan terima kasih Nuffnang.


Kalau nak bercerita pasal BE ka,  Glitterati ka, Sharifdez pun masih tak paham semua benda lah tu.  Ada yang cakap kena dapatkan pelawat / pembaca yang ramai, baru boleh dapat BE ni.  Apa-apa pun Sharifdez masih belajar untuk memahami semua tu.

Dah dapat dua Buffered Earnings

Sharifdez dah dapat dua BE. Satu Digi Wwwow Awards dan satu lagi Oreo Daddy Dunk.  Kalau tak salah Sharifdez, Digi Wwwow Awards ni dah berakhir hari ini ( 20 Jun 2011 ).  Siapa agaknya yang akan bergelar juara?

Dah dapat BE ni, makin bersemangat lah nak berbelog.  Hehe. Oklah itu sahaja untuk kali  ini.




Entri Berkaitan Digi Wwwow Awards dan Oreo Daddy Dunk.


2. http://faish5807.blogspot.com/2011/06/oreo-daddy-dunk.html

11 ulasan:

  1. conngrats! n selamat berbelog. hehe

    BalasPadam
  2. tahniah ada income...happy blogging

    BalasPadam
  3. Tahniah..
    nanti dpt byk, bole la blnja yea..hehe

    BalasPadam
  4. Terima kasih pada semua yang sudi singgah di blog sharifdez.

    BalasPadam
  5. hahaha..sharifdez..ade2 jek..rezeki tuh...maceh

    BalasPadam
  6. wah..congrates dpt BE.. even blog Apis dah lama tapi Apis baru je aktif nuffnang ni n dh berhasil la sikit :D

    BalasPadam
  7. Salam bro.
    cuba bro check balik
    rasa2 tu iklan cpc
    bukan BE

    http://www.terbelog.com/2011/07/5-tips-dapat-buffered-earning-be.html

    http://www.terbelog.com/2011/06/nuffnung.html

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.