Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Sabtu, 11 Jun 2011

Jom Terjah : Lagi Senarai Blog Bersama Sharifdez.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hari ini sharifdez senaraikan lagi 20 blog untuk anda terjah. yang mana anda rasa suka dan berkenan, boleh la follow, ok.

Sebelum tu, apa kata anda ajak juga follower anda untuk turut terjah blog-blog mereka ni.

 

Buat satu entri bertajuk : Jom Terjah Blog Bersama Sharifdez. Letak gambar di atas tu. Tak nak letak pun tak pa. Terserah pada anda.  Kemudian, linkkan ke entri ini. Tinggalkan pautan entri anda pada ruangan komen.  Nanti senang saya nak terjah blog anda pula.  Mudah kan. 

Kalau rasa malas nak mengarang ayat, copy ja ayat kat bawah ni.

“ Entri ringkas untuk hari ini. Sharifdez ajak terjah blog mereka.  Apa lagi, jom terjah.  Klik di sini. ( letak pautan entri ni ) “

Ok, di bawah ini disenaraikan 20 blog tersebut.  Terima kasih sudi follow blog sharifdez yang tak seberapa ni.  Ini sahaja yang sharifdez mampu lakukan untuk membantu memperkenalkan blog anda pada yang sudi nak follow.

( tekan “Ctrl + klik” untuk buka new window )




Jutaan terima kasih kapada yang telah sudi support blog sharifdez ni. TQ.

11 ulasan:

  1. eh.. KB ada disitu.. hehe..
    terima kasih.. sebagai tnda sokongan.. kb akn terjah semua blog di atas.. :)

    BalasPadam
  2. wawh.. ade blog saye.. thankss tau..
    saya pun akan join n promot blog u..

    :p

    BalasPadam
  3. singgah dari blog Senorita.....salam kenal.

    BalasPadam
  4. baru aku tau nama aku tk de..kih kih kih..

    BalasPadam
  5. ai dtg tadi ..tak pasan la pulakkkk ,kali kedua dtg baru pasann...btw thanksssssssss si kacak.....hehehee

    BalasPadam
  6. eh... num 7 tu macam kenal saja...ooo. itu blog saya... thanks sgt2...sharifdez .. sgt menghargai.. nanti saya wat entri tu k..hehhe...

    BalasPadam
  7. http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-terjah-blog-bersama.html

    nota kaki : sally sedang menerjah coz mud ari ni membaca blog orang...

    BalasPadam
  8. tersenarai no 4 lagi..uhuk..TQ..esok sambung follow blog yg laen2 tu..epy blogging

    BalasPadam
  9. dah folo setengah..jom join bloglist sy :)
    tq sharifdez :)

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.