Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Isnin, 27 Jun 2011

1st Anniversary Giveaway Dunia Sebenar Shida

Assalamualaikum dan salam 1 blogger seMalaysia. *macam pelik ja bunyinya.


Hari ini Sharifdez berkesempatan untuk join GA cik Shida. Sebelum ni Sharifdez tolong promote sahaja, tapi kali ni sharifdez nak turut serta dalam GA ni. GA ini berlangsung hingga 15 julai 2011 nanti.



Ada hadiah istimewa untuk diberikan pada pemenang. Nak tahu apakah hadiahnya? Apa lagi, jom serbu ramai-ramai blog cik Shida ni. Klik sini.

Pada saya blog cik Shida ni kemas, banyak cerita-cerita yang menarik untuk dibaca. Walaupun ada sesetengah entri panjang, tak terasa kerana cik Shida pandai menyusun kata-kata.

Cewahhh. Hehe, ok cukup. Cik Shida dah marah tu. Nanti jadi karangan 14 muka surat pula.

Sharifdez pilih mereka :-

1. http://terbelog.blogspot.com/
2. http://kizmyself.blogspot.com/
3. http://depalma-sp.blogspot.com/



Nota : Ada peluang tak nak menang ni.

5 ulasan:

  1. tq sharifdez...harap2 menang la cooler pad tue...

    BalasPadam
  2. tq sharif sebab sudi luang msa join GA shida =)
    tq juga sbb sudi promote GA shida yer..hehee
    apa2 pun shida wish GudLuck..moga bertuah ^_^

    salam kenal dr shida, peace^^

    BalasPadam
  3. @shida'R Salam kenal juga dari sharifdez.

    BalasPadam
  4. insyaallah ..nanti saya buat..

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.