Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Rabu, 12 September 2012

Volkswagen Malaysia Das Auto Show 2012 | Pendapatan Nuffnang.

Pada hari Sabtu, 8 September 2012 yang lalu, Volkswagen Malaysia telah mengadakan auto show serta melancarkan model terbaru kereta Volkswagen, rekabentuk klasik yang diberi sentuhan moden.  The Icon is Back, itulah tema untuk auto show Volkswagen pada tahun ini.


…: xXOXx :…

Entah betul, entah tidak maklumat di atas tu, hehehe J

Sebetulnya, pada 8 September lalu memang berlangsungnya auto show tersebut.  Mimpi apa pulak Sharifdez bercerita pasal Volkswagen Malaysia ney.  Ini semua gara-gara banner Nuffnang la ney.

Sudah agak lama Sharifdez tidak dapat apa-apa iklan dari Nuffnang.


Hari ini buka akaun Nuffnang ternampak pasal Volkswagen ni.  Cuba-cuba la buat carian di Google.  Rupa-rupanya auto show tu dah lepas daaaa…

Pelancaran Ihe Icon is Back pun macam gempak ja.  Boleh tengok video rakaman dari pengunjung auto show di bawah.  Kalau nak tengok video-video lain, cari ja di Youtube.




Pautan : The Icon is Back.


p/s : Entry sepantas kilat sebelum masuk tidur.
Selamat malam Malaysiaku tercinta, zzzZZZZ

1 ulasan:

  1. kereta lama sentuhan baru..menggamit nostagia betul!!

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.