Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Jumaat, 17 Mei 2013

Seminar Pelaburan Hartanah | 22 Hingga 30 Jun 2013 | Putrajaya

Seminar pelaburan hartanah 2013.  Seminar 7 hari (22 hingga 30 Jun 2013) bertempat di Putrajaya.  Sila kemaskini semua temujanji anda pada tarikh tersebut.

Salam sejahtera pelabur dan bakal pelabur hartanah Malaysia.  Adakah anda berminat untuk menambah lagi ilmu dalam pelaburan hartanah.  Jika ya, anda telah datang ke tempat yang betul.
 


Dalam bidang pelaburan hartanah, pastinya anda mengenali saudara Faizul Ridzuan (penulis buku “WTF? 23 properties by 30″) dan Saufi Karim (penulis buku “Pelaburan Hartanah Tanpa Modal”).  Jika anda belum mengenali mereka, seminar yang akan diadakan ini adalah peluang anda mengenali mereka dengan lebih dekat.

Seminar 7 Hari WTF Sarjana
Hartanah Bersama Faizul Ridzuan

Istimewa untuk anda, Seminar 7 Hari WTF Sarjana Hartanah Bersama Faizul Ridzuan telah disusun rapi oleh Faizul Ridzuan sendiri akan diadakan selama 7 hari. Seminar 2 hari akan diadakan pada 22 dan 30 Jun 2013 di Auditorium Cempaka Sari, Putrajaya, manakala 5 hari selebihnya adalah program online di laman forum khas WTF University.

--------------------ox0xo--------------------
Hari Pertama : Membina Asas Pelaburan Hartanah Yang Kukuh
(Putrajaya, 22 Jun 2013)

Hari Kedua : Kuasai Cara Untuk Memburu Informasi Dan Peluang Pelaburan
(ONLINE: 23 Jun 2013)

Hari Ketiga : Kuasai Kemahiran Pembiayaan (Financing) Pelabur Jutawan
(ONLINE: 24 Jun 2013)

Hari Keempat : Kuasai Kemahiran Undang-Undang (Legal) Pelabur Jutawan
(ONLINE: 25 Jun 2013)

Hari Kelima : Kuasai Ilmu Sewaan dan Penyewaan (Rental and Tenancy) Gaya Faizul Ridzuan
(ONLINE: 26 Jun 2013)

Hari Keenam : APE - Senjata Sulit Faizul Ridzuan Dalam Pelaburan Hartanah
(ONLINE: 27 Jun 2013)

Hari Ketujuh : Rumusan, Analisa Hartanah Berpotensi dan Temuramah Bersama Pelabur OTAI!
(Putrajaya: 30 Jun 2013)
--------------------ox0xo--------------------

Anda sudah teruja.  Tentu anda mahu tahu harga tiket untuk seminar ini, kan.  Biasanya, harga seminar satu hari penuh boleh mencecah RM250 sehari, mungkin lebih daripada itu.  Bayangkan seminar selama 7 hari, maka harga seminar ini sepatutnya adalah RM1750.  Tetapi, saudara Faizul Ridzuan berbesar hati memberi diskaun besar memandangkan ini adalah seminar pertama beliau kendalikan sendiri.

Jadi, harga tiket seminar ini bukan RM1750, tetapi hanya RM997 untuk tiket solo (1 orang).  Inginkan lebih penjimatan, ajak kenalan rapat anda yang mahu belajar ilmu pelaburan hartanah untuk tiket kombo pada harga RM1394 untuk 2 orang, jimat RM300 daripada harga tiket solo seorang.  Berbaloi-baloi!

Mahukan maklumat lebih lanjut dan cara mendapatkan tiket seminar, boleh klik di sini atau pada banner di bawah.BS : Teringin juga nak jadi pelabur hartanah berjaya satu hari nanti. InsyaAllah.

1 ulasan:

  1. http://myrujukan.com/seminar-pelaburan-hartanah-7-hari-wtf-sarjana-hartanah/

    sebuah seminar yang sangat sangat terbaik

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.