Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Rabu, 8 Mei 2013

Kenapa Gadis Comel Buat Gwiyomi | Digi Kpop Contest

Kenapa ramai gadis comel suka buat video Gwiyomi?

Salam sejahtera peminat gadis Gwiyomi.  Seminggu dua yang lalu, ramai gadis cantik dan comel muat naik video Gwiyomi ke Youtube.  Fenomena gadis Gwiyomi (comel) bukan sahaja di kalangan orang biasa, artis popular pun terkena demam gwiyomi ni.
 


Maka penuh la video Gwiyomi di Youtube tu.  Ada yang suka, ada yang naik muak.  Macam-macam komen keluar yang kadang kala menyakitkan hati untuk dibaca.

Hari ini ketika mencari bahan untuk review berkaitan Nuffnang, Sharifdez terjumpa dua entri ini :-


Bila Sharifdez baca entri di atas, baru lah Sharifdez tahu sebab kenapa ramai gadis comel suka buat Gwiyomi dan muat naik di Youtube.  Mungkin ada yang sekadar suka-suka.  Tapi rasanya ramai yang ingin jumpa artis Kpop yang akan datang buat konsert di Malaysia nanti.

Gwiyomi Digi Kpop Contest, itulah kempen iklan Nuffnang yang kerap menari-nari di banner iklan Nuffnang kat atas tu.  Digi ingin memberi pas masuk ke konsert artis Kpop nanti.

Bukan orang perempaun sahaja, lelaki pun ada buat Gwiyomi.  Ini mesti nak jumpa Girls' Generation, kan.

Kredit pic to Facebook Digi

Rasanya kempen ni dah habis. Kalau nak tahu ada lagi ka tak contest ni boleh ke laman Facebook Digi.


LIKE kalau suka Gwiyomi.

Catat Ulasan

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.

0 teman memberi kata semangat.: