Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Jumaat, 21 Disember 2012

Buat Duit Dengan Youtube.

Buat Duit Dengan Youtube | Asas Perniagaan Internet | 11 Video Tutorial

Salam Sejahtera reader Blog Sharifdez

Bagaimana nak buat duit dengan Youtube?  Adakan ini persoalan yang bermain di minda anda.  Jika ya, anda telah datang ke tempat yang betul.  Sharifdez ada menemui satu produk digital untuk dikongsikan dengan anda.

Jika anda menjalankan perniagaan internet, panduan ini mungkin amat sesuai untuk anda.

----------oxOxo----------

"Buat Duit Dengan Youtube" mempunyai 2 komponen utama dan ianya adalah berdasarkan maklumat asas (tetapi penting) untuk anda ketahui tentang penggunaan laman video Youtube ini.

Komponen 1: Manual Panduan Penerangan Asas
Langkah-Demi-Langkah "Buat Duit Dengan Youtube"

Di dalam manual ini, anda akan diterangkan langkah-langkah penting dari mula mengenalpasti cara menghasilkan pendapatan melalui Youtube sehinggalah kepada suntingan video dan muatnaik video anda ke Youtube. Anda juga akan dirujuk kepada video-video tutorial di dalam ebook panduan ini supaya pembelajaran anda menjadi lebih mudah.


Komponen 2: 11 Video Tutorial Asas
"Buat Duit Dengan Youtube"

Belajar dengan membaca sudah tentu dapat membantu tetapi belajar dengan membaca, mendengar dan melihat pasti akan meningkatkan lagi pemahaman anda. Jadi, saya ciptakan bukan 3 atau 5 tetapi 11 video tutorial asas "Buat Duit Dengan Youtube" untuk anda mahirkan diri dengan pemasaran video.

Ianya cukup terperinci untuk anda mulakan pemasaran video anda sebaik sahaja anda selesai menonton keseluruhan 11 video tutorial yang memakan masa selama hampir satu jam (52 minit untuk lebih tepat). baca selanjutnya di sini


----------oxOxo----------

Sila ‘Like’ jika info ini berguna. Terima kasih berkunjung.

1 ulasan:

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.