Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Isnin, 26 September 2011

Bikin Panas | Farid Kamil Ayahanda PE3


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM 1 MALAYSIA

Farid Kamil jadi Ayahanda?  Biar betul.  Tak serik lagi ka dah ditegur Ayahanda tempoh hari.  Makin dilarang makin menjadi anak muda ni.  Kali ni nak jadi Ayahanda pertubuhan mana pulak. PE3??


Muaa hahaha…  Jangan bikin panas.  Kalau tak tahu hujung pangkal jangan main terjah ja.  Tak pasal-pasal nanti Ayahanda Farid Kamil saman blog Sharifdez pula (:

Terbaca entri ‘Bila FARID KAMIL dijadikan AYAHANDA’ di blog Ben Ashaari tadi, tapi tak jelas pula.  Apa lagi, kena tanya Ayahanda Google la. Rupa-rupanya…

Ini semua mungkin gimik untuk filem terbaru Farid Kamil iaitu PE3.  Sharifdez tak berani nak beri apa-apa pendapat lagi.  Jika benar ini berkaitan filem terbaru Farid Kamil, harap entri ini dapat memberi sedikit pengetahuan kepada peminat-peminat FK di luar sana yang tak sabar-sabar menanti ‘air tangan’ terbaru dari FK.

Harap-harap lepas ni mungkin boleh cecah kutipan tiket wayang RM10 Juta.  Boleh buat filem yang lebih hebat lagi.  Peminat-peminat FK jangan lupa ikuti perkembangan terbaru filem PE3 di facebook FK dan facebook PE3.




Peminat FK, jangan lupa like entri ni ya. Peace.
.

6 ulasan:

  1. muda2 nk jd ayahanda? hehe. kawen pun xlg nk jd ayahanda... xjd ayahanda yg real2 pun blakon pun jd la hehehe

    BalasPadam
  2. FK la salah satu pemain industri seni tanah air yang saya respek..bermula dari bawah dan terus maju hingga mampu direct movie sendiri..caya la!!

    BalasPadam
  3. aku je tawu sapa FK sebenarnya

    BalasPadam
  4. Tuhan pun tk kenai lg nk jadi ayahanda...

    BalasPadam
  5. pandai cakap orang x kenai tuhan,ni la melayu yg jenis iri hati..kalau betoi dia ayahanda pun apa hal?korang tau ka apa itu per3?jangan hanya kayu campur tapi nak cakap pandai..

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.