Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Ahad, 4 September 2011

Blogwalking : Trafik Jatuh Menjunam Kerana...

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM 1 MALAYSIA.

Apa khabar teman hari ini.  Masih dalam mood beraya ka?

Hari ini Sharifdez nak blogwalking ke blog teman-teman baru yang dah sertai blog Sharifdez ni.  Sebenarnya dah lama mereka join, tapi tak sempat nak senaraikan di sini.  Tapi sebelum tu, nak kabarkan sikit trafik blog ni pada bulan lepas (Ogos 2011)

Trafik Blog Jatuh Merudum. Macam Main Saham Pula. Hehe.

Aduh, apa dah jadi pada blog ni.  Trafik dah jatuh menjunam ke gaung yang dalam.  Huhuhu.  Itu lah penangan bulan Ramadhan.  Orang puasa, blog pon sama-sama puasa.  Bulan Ramadhan, mata nak kena puasa jugak.  Bila blogwalking nanti tertengok gambar yang bukan-bukan pulak.  Kurang sudah pahala puasa tu. Betul tak?

Entri bulan lepas pun sikit ja.  Macam mana la tetamu nak datang kalau tak ada bahan baru nak di ‘share’.  Nak buat entri pun malas, ada hati juga nak dapatkan pendapatan dari blog ni.  Bila tengok akaun Nuffnang, apesal income tak naik-naik ni.  Lepas tu mula la merungut, merajuk nak boikot Nuffnang la dan entah apa-apa lagi.  Eh terlebih ‘emo’ pula. (:

Ok cukup, sebelum kamu bosan, JOM BLOGWALKING.


Senarai 20 blogger terdahulu, klik sini.


“ MARI SUPPORT BLOG SHARIFDEZ “

Blog anda tersenarai?  Tekan “Ctrl+F”, kemudian masukkan url blog anda.

Ada tak blog anda di atas tu?  Kalau ada, harap sudi bantu Sharifdez pula.  Macam mana, boleh?


1. Buat satu entri bertajuk “ Jom Naikkan Trafik Blog Bersama Sharifdez “

2. Letak gambar di atas dan linkkan ke entri ni. Contoh:-
    (http://sharifdez.blogspot.com/2011/07/jom-blogwalking-20-blogger-terbaik.html)

3. Nyatakan no anda dalam senarai di atas jika perlu. 

4. Kalau rajin buat la sedikit ulasan pasal blog ni ya. 

Itu sahaja.  Jika ramai teman yang datang dari blog anda, mungkin blog anda pula akan terpilih untuk berada di “ Blogger Terbaik “ selama 1 minggu.  Terima kasih follow blog sharifdez.  Blog anda semua telah Sharifdez masukkan dalam senarai bliglist ‘Teman Berbicara’ di bawah.
.

10 ulasan:

  1. tapi kalau update selalu entri pastu ping kat fb pon dah oke...blogwalking sikit2 sudah..

    BalasPadam
  2. insya Allah nanti saya buat eh? hehe :D thanks~ :)

    BalasPadam
  3. alo x kisah le hapdet entry pape pon kan..hapdet le entry psal cik sharifdez la pulok..mao nengok yg baru..nak mengenal blogger cam awok yg suke promot antara blogger kan..best..huhu...

    BalasPadam
  4. wow...dah tukar header baru..nice..

    BalasPadam
  5. @si cantik sally Tak ada yang menarik pon tentang saya. Nanti orang bosan pula nak baca.

    BalasPadam
  6. @Famili Ceria Header biasa ja tu. Nak cari yang sempoi2 tak tau kat mana.

    BalasPadam
  7. da siap.... mcmnie eh??? hehe

    http://tmahkecik.blogspot.com/2011/09/jom-naikkan-trafik-blog-bersama.html

    BalasPadam
  8. @si kecik Terima kasih support blog sharifdez.

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.