Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Sabtu, 30 November 2013

Rezeki Bulan November 2013 | Buat Duit Online

As Salam buat pembaca setia blog Sharifdez.

Sejak kebelakangan ini Sharifdez kurang aktif berbloging.  Jadi tak hairan lah kalau tidak banyak entri terbaru untuk dicoretkan di blog ini.  Maklumlah, banyak komitmen perlu diberi perhatian.  Jadi blog sedikit diabaikan.

Sumber Gambar Dari Google Image.
Namun yang seronoknya dengan berblogging ini, masih ada rezeki yang Allah berikan melalui blog ini.  Walaupun jumlahnya sedikit, nilainya besar untuk menampung keperluan hidup masa kini yang semakin meningkat.


Komisen Diterima Sepanjang Bulan November 2013

Gambar di atas adalah screenshot dari kotak email milik Sharifdez.  Jika anda lihat, tanda merah yang Sharifdez letakkan adalah komisen yang telah berhasil diperolehi.  Sharifdez terima dari dua sumber berbeza.

Satu komisen bernilai RM20 Sharifdez telah terima sebanyak tiga(3) kali, manakala satu lagi komisen bernilai RM25 menjadikan semuanya RM85.

Jika anda berminat mahu tahu lebih lanjut, boleh baca entri sebelum ini.  Entri – entri tersebut adalah sebagai bukti internet adalah salah satu punca pendapatan tambahan masa kini.Terima kasih dan jangan lupa Like / Share jika info ini bermanfaat.

Catat Ulasan

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.

0 teman memberi kata semangat.: