Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Selasa, 27 November 2012

3 Blog Pilihan Terbaik Minggu Pertama.

Assalamualaikum dan Salam Mesra.

Semalam Sharifdez ada buat satu entri berkenaan contest 3 Blog Pilihan Terbaik dianjurkan oleh blogger amirez (dot) com.  Hari ini Sharifdez senaraikan 3 blog terbaik yang mendahului contest ini.


Senarai ini Sharifdez ambil dari pak cik Google.

1. Memang panas giler lah blog ni - djdanchef.blogspot.com

2. Siapa kenal dengan Akma Omar - akmaomar.com

3. Tomato gurl a.k.a Ciktom - ciktom.com


Melihat dari senarai 3 blog pilihan terbaik di atas, nampaknya blogspot menguasai tempat teratas.  Adakah blog Panas Giler ni terus kekal mendominasi kata kunci 3 blog pilihan terbaik ini?  Kita lihat pada minggu berikutnya.

Anda rasa blog anda mampu menguasai kata kunci 3 blog pilihan terbaik ini.  Apa kata anda join contest ini yang akan berakhir 15 Disember 2012. Klik pautan di bawah.




5 ulasan:

  1. shrifdef terbaik tersukan usaha dalam contest ni..semoga berjaya....

    BalasPadam
  2. Teruskan usaha semoga berada di page 1, semoga berjaya.

    BalasPadam
  3. ramai nye ye yang join contest ni.. nasib baik semalam dah join. gud luck

    BalasPadam
  4. otai-otai seo masih simpan senjata tu, nanti tarikh dah tutup bru diorang kluarkan senjata, kdudukan pun akan brubah.. hehe

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.