[ Jom Tingkatkan Trafik Blog Sambil Buat Duit Dari Luar Negara. Klik Salah Satu LINK di Bawah ]

Teman Terbaik | Selalu Support Blog Sharifdez.

Mesti Terjah | Blogger Terbaik Mingguan

  • Keldai dadah bodoh - Manchester: Seorang ‘keldai dadah’ ditahan kerana menyeludup candu bernilai hampir £200,000 (RM1.1juta) ke Britain selepas mengadu beg mengandungi dadah it...

Selasa, 20 November 2012

150 Juta Ainan Tasneem | Lirik Lagu Video.

Ainan Tasneem mencipta nama dengan singlenya yang berjudul Aku Suka Dia. Lagu ini telah diputar di radio-radio Malaysia sejak bulan Mei 2012 lagi. Populariti yang memuncak melalui lagu tersebut penyanyi Ainan Tasneem telah dilamar produksi MVM Production.


Sejak bergelar artis, show-show beliau semakin bertambah tetapi seperti perinsipnya Ainan Tasneem hanya membuat persembahan di hari cuti sahaja kerana memberi fokus pada pelajaran.  Untuk pengetahuan semua peminat, Ainan Tasneem juga telah dipilih lagunya bertajuk Aku Suka Dia untuk dimuatkan di salah satu album kompilasi di Indonesia. Tahniah! Selepas ini pasti beliau dapat melebarkan sayap ke seberang.

Mengenai single terbaru Ainan Tasneem pula, lagu tersebut telah diambil daripada penciptanya Fynn Jamal. Lagu ini telah dipersetujui untuk dinyanyikan semula secara eksklusif untuk dijadikan single kedua Ainan Tasneem. (sumber - satellizermusic.com)

Jom layan video dan lirik lagu 150 juta Ainan Tasnem di bawah.  Zasssssszz (o_o)


Like Facebook Ainan Tasneem Fanpage. Y(-_o)

----------xoOox----------
Lirik Lagu 150 Juta – Ainan Tasneem.

Untuk kali ke seratus lima puluh juta
Mereka tanyakan engkau soalan yang sama
Eh kenapa kau masih lagi mahukan dia?
Apa kau buta apa kau pura-pura suka

Di seratus lima puluh juta kali itu
Di depan semua engkau tarik tangan aku
Yang sedang buat muka kosong tak ambil tahu
Sambil ketawa engkau bilang satu per satu

Dia mungkin bengis seperti singa
Tapi dia nangis tonton cerita Korea
Dia mungkin keras bila bersuara
Tapi dia jelas jujur apa adanya
Aku lagi kenal dia

Dah lebih seratus lima puluh juta kali
Aku pesan padamu apa yang bakal jadi
Engkau dan aku ada mungkin tidak serasi
Engkau sangat manis aku ini pula dawai besi

Di setiap seratus lima puluh jutanya
Aku pun dalam hati semacam tak percaya
Apa kau lihat pada aku jujurkan saja
Terus kau cubit dagu aku sambil berkata

Sayang mungkin baran tak kira masa
Tapi sayang tahan kalau yang salah saya
Sayang mungkin saja keras kepala
Tapi sayang manja bila kita berdua
Saya kenal sayang saya

Buat apa dicerita
Bahagia kita rasa
Biar tak dipercaya
Peduli orang kata

Baju ronyok tak apa
Asal pakai selesa
Berkilau tak bermakna
Kalau hati tak ada

Aku lebih bengis dari sang naga
Tapi bisa nangis semata demi cinta
Suaraku keras tak berbahasa
Kerna aku rimas gedik mengada-ngada

Aku mudah baran tidak semena
Mana boleh tahan angin cemburu buta
Dan aku sengaja tunjuk keras kepala
Aku punya manja kau saja boleh rasa
Rahsia kita berdua

kredit to liriklagu.me
----------xoOox----------

Suka tak lagu 150 Juta?.

1 ulasan:

  1. Salam Kenal..

    Memang sedap suara Ainan Tasneem ni

    Mohon mintak tolong semua dan reader yang lain tolong support Mummy menang hadiah iPhone 5 Gadget Impian

    1. Klik Entri Contest iPhone 5 Gadget Impian

    2. Klik butang G+ (Google Plus)

    3. Jangan lupa follow blog Mummy!

    Mintak sangat jasa baik korang.

    Thanks

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.