Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Khamis, 12 September 2013

Kejadian Tembak Menembak Di Tesco Cheng

Gambar lokasi kejadian tembak menembak yang berlaku di Tesco Cheng, Melaka.

 Salam sejahtera.  Hari ini balik dari kerja dan masuk ke blog ini, Sharifdez terpandang satu carian yang masuk ke blog ini iaitu ‘sayangi melaka kejadian tembak tesco cheng terkini’.  Seperti biasa Sharifdez akan cuba buat carian serupa.  Di bawah adalah hasil yang Sharifdez temui.


Kes tembak menembak telah berlaku di Tesco Cheng hari ini.  Di bawah Sharifdez salin semula dari blog ‘PhatCorner’.

--------------------ox0xo--------------------

Maklumat awal.
D9 Melaka/D9 Bukit Aman tembak mati 2/L/India. Suspek telah menembak kearah polis dan dlm mempertahankan diri dan keselamatan barangan kerajaan polis telah membalas tembakan. Salah seorang dikenali dgn nama Teratai Boy. Simati merupakan saspek kes samun kedai emas. Maklumat lanjut akan update.

Maklumat lengkap:
Gengster mat bunga

As salam Dato2/ tuan2 memaklumkan kejayaan D9 BA dan D9 Melaka menumpaskan penjenayah bsenjatapi di Melaka.


Pada jam l Kurang 0920hrs @ 12/9/2013 berhampiran persimpangan lebuh SPA dan AMJ satu kejadian tembak menembak berlaku antara pasukan polis dgn 2 penjenayah yg menaiki m/kar jenis perodua myvi warna silver No pendaftaran Perodua 2698

ketika pasukan sedang menjalankn rondaan telah terserempak dgn kenderaan dinaiki saspek dlm keadaan yg mencurigakan. Saya dan Pasukan cuba tahan m/kar tersebut setelah memperkenalkan diri sebagai polis dgn memakai jaket bertulis polis telah terdengar beberapa letupan dari arah dalam kereta saspek dan pada masa yg sama terlihat salah seorg memegang sepucuk pistol

pasukan kemudian membalas tembakan sehingga tiada lagi ancaman keselamatan terhadap saya dan pasukan sehingga saspek berjaya di tumpaskan.
--------------------ox0xo--------------------
 
Carian yang masuk ke Blog Sharifdez

‘Like’ untuk sebar info ini.

Catat Ulasan

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.

0 teman memberi kata semangat.: