Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Khamis, 29 Mac 2012

Lelaki Kacak Nak Bagi Duit RM500 (Lumayan).

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.

Lelaki kacak?  Anda rasa diri anda kacak.  Kalau jawapan anda ya, anda berpeluang membawa pulang hadiah berupa wang tunai sebanyak RM500 beserta hadiah-hadiah tambahan lain.

Hehehe. Tajuk entri biaq gempaq, baru trafik masyuk, kan kan kan.

Sumber dari Google Image.

Entri ini sekadar nak promosi ‘Cabaran SEO Lelaki Kacak 2012’ anjuran earncent.  Kalau nak sahut cabaran tu rasanya masih banyak yang perlu Sharifdez lakukan.  Bukan senang nak jadi lelaki kacak.  Perlu berbudi bahasa, hormat orang tua, sayang pada yang muda, jadi ‘body guard’ pada kekasih hati.  Pendek kata, letih nak jadi lelaki kacak ni.  Itu pendek kata, kalau panjang kata, kena ‘control macho’ 24 jam, termasuk masa tidur. J

Nak jadi terbaik bukan mudah.  Al maklumlah yang dah sahut cabaran ni bukan calang-calang blogger.  Semua mereka ada domain sendiri.  Ranking blog pun kebaboom semuanya.  Tapi tak salah kalau nak cuba.

Sharifdez nak cuba tengok, blogspot ni hebat atau tidak.  Blogspot dan Google kan sahabat baik.

Ok, kalau ada yang berminat boleh klik pautan di bawah untuk maklumat lanjut.




Ps : Tak dapat yang teratas, dapat 1st page pun kira ok la.

2 ulasan:

  1. Salam sejahtera...semoga berjaya untuk cabaran lelaki kacak ye..:)

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.