Sahabat Terbaek Blog Sharifdez

Isnin, 28 Januari 2013

Buat Duit Dengan Blog | Nuffnang CPC

Betul ka boleh buat duit dengan blog.  Tak percaya lah.

Assalamualaikum / Salam Sejahtera.

Buat duit dengan blog memang tidak asing lagi dengan kehidupan seorang blogger tegar.  Dari blog lah seorang blogger itu mencari pendapatan untuk menampung kehidupan.

Kalau anda datang ke sini sebab nak cari tips atau cara buat duit dengan blog, ini bukan tempatnya.  Maaf la ya sebab Sharifdez sendiri masih tercari-cari tips atau teknik buat duit dengan blog ni.

Gambar sekadar hiasan.  Kan best kalau betul.

Ada sesetengah blogger cakap sangat mudah buat duit dengan blog ni. Tapi ramai di kalangan blogger berkata susah nak buat duit.  Mungkin ada cara-cara rahsia yang disembunyikan oleh otai blogger yang mampu menjana ratusan, malah ribuan ringgit setiap minggu.

Bagi Sharifdez, memang susah nak buat duit dengan blog ni.  Sejak aktif berblog pertengahan tahun 2011 hingga kini, pendapatan dari blog ini masih tidak mampu menampung pendapatan seharian.  Tapi Alhamdulillah, memang boleh sebenarnya nak buat duit dengan blog ni.

Jika anda mempunyai blog, mesti anda tahu pasal Nuffnang, kan.  Di bawah adalah iklan yang berjaya menempatkan diri di blog Sharifdez pada bulan Januari 2013.
Terima kasih pada semua.

Terima kasih juga pada anda sudi baca entri ini.
Semoga anda juga berkehasilan untuk buat duit dengan blog.

3 ulasan:

  1. camner shariff boleh dapat campaign bebanyak tue.
    Cer citer.. cer citer..

    BalasPadam
  2. http://sharifdez.blogspot.com/2012/12/4-cara-menurunkan-berat-badan-tanpa.html

    BalasPadam

Terima kasih baca entri ini. Sila tinggalkan komen.